Zapošljavanje stranih radnika

Imate ili želite zaposliti inozemne radnike i potrebni su vam prijevodi njihove dokumentacije? Bilo da se radi o vozačkim dozvolama, potvrdama o nekažnjavanju ili pak osobnim dokumentima kao što su rodni ili vjenčani listovi, obratite nam se s punim povjerenjem – tu smo da vam pomognemo brzo i kvalitetno prevesti sve što je potrebno kako bi vaši zaposlenici u najkraćem roku započeli s radom.

Prijevodi vozačkih dozvola za strane radnike

U slučajevima kada na stranim vozačkim dozvolama navedene klase vozila ne odgovaraju hrvatskima jer je riječ o šturoj podjeli, potrebno je ishoditi zasebnu potvrdu nadležnog veleposlanstva. Tako je vrlo često, nakon izrađenog prijevoda i obavljenog liječničkog pregleda za buduće vozače, potrebno ishoditi i prevesti potvrdu Veleposlanstva Republike Indije kojom se potvrđuje da klase vozila navedene na stranoj vozačkoj dozvoli ((MCWG)-NT,  (LMW)-NT i TRANS (HPMV, HGMV)) odgovaraju klasama vozila A, B, odnosno C, D, BE, CE, C1E, DE, D1E.

Moguće su i višejezične kombinacije prijevoda: u ponudi imamo čak 18 europskih jezika!

Nalazimo se u Ulici grada Vukovara 222 u Zagrebu, u neposrednoj blizini Ministarstva pravosuđa i Općinskog građanskog suda.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju putem telefona +385 (0)1 377 80 02 ili 098/231-979, a svoj nam upit također možete uputiti e-poštom na info@prijevodiadacta.com.

Za dogovaranje termina ljubazno molimo da se prethodno javite mailom.

Stranice

Ostalo