Usluge

Sudski tumač i ovjereni prijevod

Ovjereni prijevod jest prijevod dokumenta za čiju sadržajnu, stilsku i terminološku istovjetnost sa izvornikom sudski tumač jamči svojim pečatom i potpisom.

Usmeni prijevod

Konsekutivni prijevod je uobičajen na poslovnim sastancima, vjenčanjima, u matičnim ili javnobilježničkim uredima.

Neovjereni prijevod

Svaki prijevod za koji nije potrebna ovjera sudskog tumača.

Lektura, redaktura i korektura

Pravopisno i gramatičko uređivanje izvornog teksta.

Priznavanje obrazovnih kvalifikacija (nostrifikacija)

Pružamo usluge izrade ovjerenih pisanih prijevoda (diploma, dodataka diplomi, svjedodžbi, završnih svjedodžbi, potvrda iz stručnih komora, preporuka i potvrda o zasnovanim radnim odnosima) u pitanjima povezanim s postupkom priznavanja obrazovne kvalifikacije u inozemstvu.

Stjecanje hrvatskog državljanstva

Kako bismo vam pomogli da se dublje povežete sa svojim hrvatskim korijenima i postanete hrvatski državljani, za vas ćemo kvalitetno i pažljivo prevesti cjelokupnu dokumentaciju potrebnu za podnošenje zahtjeva radi primitka u hrvatsko državljanstvo.

Inozemne mirovine

Ako ste korisnik inozemne mirovine i potrebna vam pomoć u popunjavanju obrazaca ili primate dopise mirovinskog osiguranja ili porezne uprave koje ne razumijete, tu smo za vas!

Zapošljavanje stranih radnika

Tu smo da vam pomognemo brzo i kvalitetno prevesti sve što je potrebno kako bi vaši zaposlenici u najkraćem roku započeli s radom.

Nekretnine

Ako razmatrate opciju kupovine nekretnine u Hrvatskoj ili u inozemstvu, ili ste pak već započeli proces kupovine i potrebni su vam prijevodi dokumentacije ili ugovora na hrvatski jezik ili na strani jezik, na pravom ste mjestu.

Rad u inozemstvu

Ako svoje poslovanje namjeravate proširiti u inozemstvo i potrebni su vam prijevodi raznih potvrda, izvadaka iz registra i slične dokumentacije, naši će vam prevoditelji rado pomoći.

Stranice

Ostalo