Stjecanje hrvatskog državljanstva

Tu smo za sve Hrvate rođene u inozemstvu koji nemaju hrvatsko državljanstvo i sve strance, koji ispunjavaju uvjete za stjecanje hrvatskog državljanstva.

Kako bismo vam pomogli da se dublje povežete sa svojim hrvatskim korijenima i postanete hrvatski državljani, za vas ćemo kvalitetno i pažljivo prevesti cjelokupnu dokumentaciju potrebnu za podnošenje zahtjeva radi primitka u hrvatsko državljanstvo: potvrde o nekažnjavanju, rodne, vjenčane i smrtne listove, kao i popise putnika i popise stanovništva te potvrde o naturalizaciji.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i suradnji ne samo s fizičkim osobama koje kroz proces prolaze same, već i s odvjetničkim društvima koji buduće Hrvate usmjeravaju na putu ka državljanstvu, u mogućnosti smo vam preporučiti i stručnjake koji će vam pružiti pravnu pomoć kako biste bili sigurni da ste poduzeli sve potrebne korake.

Moguće su i višejezične kombinacije prijevoda: u ponudi imamo čak 18 europskih jezika!

Nalazimo se u Ulici grada Vukovara 222 u Zagrebu, u neposrednoj blizini Ministarstva pravosuđa i Općinskog građanskog suda.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju putem telefona +385 (0)1 377 80 02 ili 098/231-979, a svoj nam upit također možete uputiti e-poštom na info@prijevodiadacta.com.

Za dogovaranje termina ljubazno molimo da se prethodno javite mailom.

Stranice

Ostalo