Sudski tumač i prevoditelj za engleski

Naš brzi i stručni tim prevoditelja i sudskih tumača stoji vam na raspolaganju svaki dan. S normom od i do 10 kartica dnevno, trudimo se prestići vaše rokove, a svoju stručnost, osim završenih fakulteta i položene prisege pred sudom po završetku obuke, osiguravamo stalnim usavršavanjem, konzultacijama s pravnikom i službenim dokumentima i web stranicama pojedinih država i Europske Unije. Prijevode isporučujemo nakon temeljite lekture, u formatu najsličnijem izvorniku, te uvijek nastojimo nadmašiti očekivanja stranaka. Osim toga, prema vašim dokumentima i svim informacijama postupamo s najvećom pažnjom i u strogoj tajnosti zbog povjerljivosti podataka i zaštite identiteta stranke.

Moguće su i višejezične kombinacije prijevoda: u ponudi imamo čak 18 europskih jezika!

Nalazimo se u Ulici grada Vukovara 222 u Zagrebu, u neposrednoj blizini Ministarstva pravosuđa i Općinskog građanskog suda.
Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju putem telefona +385 (0)1 377 80 02, a svoj nam upit također možete uputiti e-poštom na info@prijevodiadacta.com.

Za dogovaranje termina ljubazno molimo da se prethodno javite mailom.

Zatražite neobvezujuću ponudu

Slobodno nas kontaktirajte

Stjecanje hrvatskog državljanstva

Tu smo za sve Hrvate rođene u inozemstvu koji nemaju hrvatsko državljanstvo i sve strance, koji ispunjavaju uvjete za stjecanje hrvatskog državljanstva.

Kako bismo vam pomogli da se dublje povežete sa svojim hrvatskim korijenima i postanete hrvatski državljani, za vas ćemo kvalitetno i pažljivo prevesti cjelokupnu dokumentaciju potrebnu za podnošenje zahtjeva radi primitka u hrvatsko državljanstvo.

Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu i suradnji ne samo s fizičkim osobama koje kroz proces prolaze same, već i s odvjetničkim društvima koji buduće Hrvate usmjeravaju na putu ka državljanstvu, u mogućnosti smo vam preporučiti i stručnjake koji će vam pružiti pravnu pomoć kako biste bili sigurni da ste poduzeli sve potrebne korake.

Zapošljavanje stranih radnika

Imate ili želite zaposliti inozemne radnike i potrebni su vam prijevodi njihove dokumentacije? Bilo da se radi o vozačkim dozvolama, potvrdama o nekažnjavanju ili pak osobnim dokumentima kao što su rodni ili vjenčani listovi, obratite nam se s punim povjerenjem – tu smo da vam pomognemo brzo i kvalitetno prevesti sve što je potrebno kako bi vaši zaposlenici u najkraćem roku započeli s radom.

Nekretnine

Ako razmatrate opciju kupovine nekretnine u Hrvatskoj ili u inozemstvu, ili ste pak već započeli proces kupovine i potrebni su vam prijevodi dokumentacije ili ugovora na hrvatski jezik ili na strani jezik, na pravom ste mjestu. Dokumentaciju nam možete poslati putem e-pošte kako bi naši prevoditelji stekli uvid u vaše dokumente i dali vam odgovarajuću ponudu. K tomu, kao prevoditeljska agencija usko surađujemo s brojnim odvjetničkim uredima, a neki od tumača s kojima surađujemo su ujedno i odvjetnici. Zahvaljujući tome možemo zajamčiti visoku kvalitetu i stručnost u prijevodima pravne tematike.

U slučaju da vam je potrebna pravna pomoć u mogućnosti smo vam preporučiti i stručnjake koji će vas posavjetovati (možda čak i na vašem jeziku) i osigurati da vaši pravni poslovi prođu glatko.

Rad u inozemstvu

Ulazak Hrvatske u Europsku uniju i otvaranje Schengenskog područja učinili su dostupnima financiranje projekata iz EU fondova i proširenje poslovanja izvan domaćeg tržišta.

Ako svoje poslovanje namjeravate proširiti u inozemstvo i potrebni su vam prijevodi raznih potvrda, izvadaka iz registra i slične dokumentacije, naši će vam prevoditelji rado pomoći. Zahvaljujući stalnom usavršavanju i dugogodišnjem iskustvu, vrlo kvalitetno i stručno prevodimo tekstove za pravne i fizičke osobe, nadležna tijela i ustanova prateći najnovije propise i zakone. Otvorite nova vrata za svoje poslovanje zahvaljujući našim stručnim prijevodima certifikata, dokumenata društva, izvoda iz registara, brošura i sve ostale popratne dokumentacije.

Stranice

Ostalo