Nekretnine

Ako razmatrate opciju kupovine nekretnine u Hrvatskoj ili u inozemstvu, ili ste pak već započeli proces kupovine i potrebni su vam prijevodi dokumentacije ili ugovora na hrvatski jezik ili na strani jezik, na pravom ste mjestu. Dokumentaciju nam možete poslati putem e-pošte kako bi naši prevoditelji stekli uvid u vaše dokumente i dali vam odgovarajuću ponudu. K tomu, kao prevoditeljska agencija usko surađujemo s brojnim odvjetničkim uredima, a neki od tumača s kojima surađujemo su ujedno i odvjetnici. Zahvaljujući tome možemo zajamčiti visoku kvalitetu i stručnost u prijevodima pravne tematike.

U slučaju da vam je potrebna pravna pomoć u mogućnosti smo vam preporučiti i stručnjake koji će vas posavjetovati (možda čak i na vašem jeziku) i osigurati da vaši pravni poslovi prođu glatko.

Moguće su i višejezične kombinacije prijevoda: u ponudi imamo čak 18 europskih jezika!

Nalazimo se u Ulici grada Vukovara 222 u Zagrebu, u neposrednoj blizini Ministarstva pravosuđa i Općinskog građanskog suda.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju putem telefona +385 (0)1 377 80 02 ili 098/231-979, a svoj nam upit također možete uputiti e-poštom na info@prijevodiadacta.com.

Za dogovaranje termina ljubazno molimo da se prethodno javite mailom.

Stranice

Ostalo