Priznavanje obrazovnih kvalifikacija (nostrifikacija)

Uz usluge prijevoda, pružamo podršku u postupku priznavanja obrazovnih kvalifikacija (nostrifikacije) u državama njemačkog govornog područja, kao i u postupku pripremanja dokumentacije za ovjerene prijevode (ovjera isprava kod javnog bilježnika i nadovjera (Apostille)).
Pružamo usluge izrade ovjerenih pisanih prijevoda (diploma, dodataka diplomi, svjedodžbi, završnih svjedodžbi, potvrda iz stručnih komora, preporuka i potvrda o zasnovanim radnim odnosima) u pitanjima povezanim s postupkom priznavanja obrazovne kvalifikacije u inozemstvu.

Prijevod titula akademskih naziva usklađujemo prema zakonskim odredbama. Ukoliko ste završili studij po starom programu, morate izvaditi potvrdu o izjednačavanju titule, kako bi se odgovarajuće prevela.

Ako radite u Njemačkoj, Austriji ili Švicarskoj ili pak se spremate zasnovati radni odnos u jednoj od navedenih država, a morate proći postupak priznavanja stečene obrazovne kvalifikacije u Hrvatskoj, ili jednostavno niste sigurni koje dokumente trebate prevesti i u kojem ih obliku trebate dostaviti nadležnom tijelu za provođenje postupka nostrifikacije, obratite nam se s povjerenjem.

Moguće su i višejezične kombinacije prijevoda: u ponudi imamo čak 18 europskih jezika!

Nalazimo se u Ulici grada Vukovara 222 u Zagrebu, u neposrednoj blizini Ministarstva pravosuđa i Općinskog građanskog suda.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju putem telefona +385 (0)1 377 80 02 ili 098/231-979, a svoj nam upit također možete uputiti e-poštom na info@prijevodiadacta.com.

Za dogovaranje termina ljubazno molimo da se prethodno javite mailom.

Stranice

Ostalo