Rad u inozemstvu

Ulazak Hrvatske u Europsku uniju i otvaranje Schengenskog područja učinili su dostupnima financiranje projekata iz EU fondova i proširenje poslovanja izvan domaćeg tržišta.

Ako svoje poslovanje namjeravate proširiti u inozemstvo i potrebni su vam prijevodi raznih potvrda, izvadaka iz registra i slične dokumentacije, naši će vam prevoditelji rado pomoći. Zahvaljujući stalnom usavršavanju i dugogodišnjem iskustvu, vrlo kvalitetno i stručno prevodimo tekstove za pravne i fizičke osobe, nadležna tijela i ustanova prateći najnovije propise i zakone. Otvorite nova vrata za svoje poslovanje zahvaljujući našim stručnim prijevodima certifikata, dokumenata društva, izvoda iz registara, brošura i sve ostale popratne dokumentacije.

Po potrebi vam možemo također preporučiti stručnjake koji će vas posavjetovati.

Moguće su i višejezične kombinacije prijevoda: u ponudi imamo čak 18 europskih jezika!

Nalazimo se u Ulici grada Vukovara 222 u Zagrebu, u neposrednoj blizini Ministarstva pravosuđa i Općinskog građanskog suda.

Za sva pitanja stojimo vam na raspolaganju putem telefona +385 (0)1 377 80 02 ili 098/231-979, a svoj nam upit također možete uputiti e-poštom na info@prijevodiadacta.com.

Za dogovaranje termina ljubazno molimo da se prethodno javite mailom.

Stranice

Ostalo