×
enEngleski
deNjemački
+385 (0)1 377 8002 | info@prijevodiadacta.com | radno vrijeme: pon - pet 8:30 do 18:00, sub 9:00 - 12:00

Prevođenje diplome na njemački

Ovjereno prevođenje diplome svjedodžbe i ostalih dokumenta za rad u inozemstvu

Prevođenje diplome na njemački, prijevod diplome na engleski, prijevod diplome na francuski, prijevod diplome na španjolski, prevođenje diplome na talijanski, prijevod diplome na češki,prijevod diplome sa srpskog na njemački,engleski,talijanski…

Dragi klijenti,
Da ne biste gubili vrijeme i novac za savjete i izbjegli dugotrajnu birokraciju pomažemo našim savjetima i stručnim i službenim prijevodima svjedodžbi, diploma, pri čemu dobivate kvalitetan ovjereni prijevod od ovlaštenih sudskih tumača, čiji se prijevode već par godina priznaju u inozemstvu.
Prijevod titula akademskih naziva usklađujemo prema zakonskim odredbama. Ukoliko ste završili po starom programu, morate izvaditi potvrdu o izjednačavanju titule, kako bi se odgovarajuće prevela.

Za prijevod životopisa predlažemo da tekst pišete u Europassu, budući je to obrazac koji je prikladan za cijelo područje EU
Nalazimo se na atraktivnoj i lako dostupnoj lokaciji u širem centru grada, preko puta Ministarstva prvosuđa u Ulici grada vukovara 222.
Dobro je znati!
Ako Vas zamolimo da nam navedete rok za koji Vam je prijevod potreban, to može značiti da smo u priličnoj gužvi s vremenom – cijenili bismo kada biste nam, u tom slučaju, mogli navesti konkretan dan za kad Vam je prijevod potreban, kako bismo uskladili snage i izašli Vam u susret.

Prijevod ne uzimamo u obradu ako nam ga ne potvrdite mailom (ne navedete podatke koje smo Vas zamolili). Što nam prijevod kasnije potvrdite, to je veća vjerojatnost da ćemo morati pomaknuti rokove. Molimo Vas, imajte to na umu, osobito ako su Vam prijevodi hitno potrebni Moguće prijevode rješavamo odmah, zahtjevne vrlo brzo (u dogovorenom roku), ali za čuda nam je potrebna i Vaša pomoć!
Hvala Vam na razumijevanju i suradnji!

Vaša

Ad Acta

kontaktirajte nas
tel: +38513778002
mail: info@prijevodiadacta.com

ZATRAŽITE BESPLATNU PONUDU

Ad Acta prijevodi d.o.o.
Ulica grada Vukovara 222
10000 Zagreb
info@prijevodiadacta.com
Tel: +385 (0)1 377 8002
Mob: + 385 (0)98 231 979
radno vrijeme:
pon - pet 8:30 do 18:00
sub 9:00 - 12:00
Kontaktirajte nas
JEZICI

NUDIMO USLUGE NA JEZICIMA