Kako zatražiti ponudu?

Kako zatražiti ponudu?

Kako bismo trajanje postupka sveli na najkraće moguće, preporučamo vam da nam sve što biste prevodili dostavite uredno fotografirano ili skenirano mailom. Važno je navesti na koji jezik se dokumenti prijevod i konkretan rok (datum i eventualno vrijeme) do kojeg prijevod mora biti završen. Po uvidu u dokumente, povratno ćemo se javiti s ponudom. Ponuda se sastoji od cijene, potvrde ili ponude najbržeg sljedećeg (ako prijevod nismo u mogućnosti isporučiti u roku koji ste naveli) roka te, eventualno, od koje smjernice ili pitanja. Naše ponude nisu obvezujuće, što znači da prijevod ne uzimamo u izradu ako ne primimo pisanu potvrdu ponude. S obzirom na to da smo tumači prisegli pred sudom, sve informacije sadržane u dokumentima čuvamo u najstrožoj tajnost.

Prilikom osobnog preuzimanja gotovog prijevoda, važni su nam sljedeći podaci: jezik s kojeg smo preveli te prezime osobe koja je zatražila prijevod.

Osim toga, prijevode možemo dostaviti i poštom ili, ovisno o slučaju, DHL-om.  U slučaju slanja poštom potrebno je navesti točnu i punu adresu, navesti šaljemo li pošiljku preporučeno, te izvršiti eventualnu nadoplatu za troškove slanja poštom.